Znáte svého obchodního zástupce Michala?

Jmenuji se Michal a už skoro 5 let se starám o zákazníky od naší nejzápadnější části republiky až po město Teplice, a také mám na starosti kousek jižní a střední části naší republiky, konkrétně okres Písek a Strakonice. Mezi mé záliby patří cestování a hudba. Mám rád filmy s předlohou skutečné události, a taky trochu protažení v posilovně.

 

Hledáš pracovní změnu?

Staň se také naším Boniťákem!

personalni@hriste-bonita.cz

+420 775 564 015

 

  1. 1) Co Tě na práci v Bonitě baví?

Práce v Bonitě mě naplňuje především proto, že po mě zanechává na dlouhou dobu radost v dětských očích – a to nejen díky kvalitnímu zpracování, ale i trvanlivosti materiálů, ze kterých dětské herní prvky vyrábíme. U starších dětí a dospělých je to potom možnost odreagování a posílení své fyzické zdatnosti, a tím mnohdy i psychické pohody. K tomu přispívají naše výrobky z řady fitness prvků a workoutových sestav. Celé toto mé snažení má ve výsledku vždy hmatatelnou podobu, kterou si můžete užít na čerstvém vzduchu, a zábavu si může užít společně klidně celá rodina.

 

  1. 2) Jaká jsou nejčastější přání zákazníků?

Tak jako jsou lidé jedineční a neopakovatelní, tak i přání mých zákazníků jsou rozmanitá, proto je pro mě vždy nové dobrodružství setkávat se s představou či požadavkem každého zákazníka. Mám rád požadavek typu: „Přijeďte prosím, něco potřebujeme.“

 

  1. 3) Jaké zákazníky máš nejraději?

Vysloveně oblíbený typ zákazníků nemám, ale přesto je mi příjemné, když mohu doporučit takový prvek, který je na dětských hřištích nejpoužívanější. A já tak vím, že ho ocení především jeho nejmenší uživatelé v podobě neustálé fronty a maximálního využití. Značka ideál je zákazník, který má hrubou představu, nejlépe z vlastních řad místních obyvatel, a sám si během našeho rozhovoru a doporučení dokáže na místě dovybrat celkový ráz dětského hřiště.

 

  1. 4) Máš nějakou vtipnou historku z terénu?

Ano, z mého pohledu několik. Vzpomínám si například, když jsem šel navštívit jednu paní ředitelku na základní škole. Probrali jsme potřebné záležitosti, a poté mě nasměrovala za paní ředitelkou sousedící mateřské školy. Obě budovy byly propojeny spojovací chodbou s uzamčenými dveřmi. Chodba byla zavřená, tak mě ochotně pustili dovnitř a zase za mnou zamkli s tím, že mi v budově mateřské školky zase otevřou druhou stranou…. A jak už tušíte, dveře na druhé straně byly zavřené a já se nemohl telefonicky dovolat ani na jednu paní ředitelku. Nezbylo mi nic jiného než otevřít okno a vyskočit z cca 2 metrové výšky ven, a tím se vysvobodit. Nejvtipnější na tom bylo, že lidé, kteří mě viděli skákat z okna si nejspíš mysleli, že jsem nějaký zloděj. Už jsem ale neměl sílu jim nic vysvětlovat, tak jsem se jen modlil, aby nezavolali policii a já tuhle úsměvnou situaci nemusel vysvětlovat.

 

  1. 5) Jaký je tvůj nejoblíbenější prvek z dílny Bonity?

U této otázky nemám vyhraněný názor. Jsem vždy rád, když dané hřiště můžu obohatit něčím, co ocení zejména uživatelé – už mám v oku, co se používá nejvíce, co se dětem i dospělým nejvíce líbí a dělá jim největší radost. Často proto na hřiště zařazuji kolotoč a řetězovou houpačku. Skvělou volbou je trojhoupačka RH-320KR v lákavém červeném provedení, které upoutá pozornost a v kombinaci 1+1+1, tedy s jedním klasickým sedákem, jedním hnízdem a jedním baby sedákem. Využití je tak maximální pro všechny věkové kategorie, a navíc se v počtu tří houpaček ani děti nehádají, kdo se zrovna bude houpat.

 

  1. 6) Na které „svoje“ hřiště jsi nejvíc pyšný, a proč?

Napadá mě např. město Dubí – stavěli jsme tam hřiště ve dvou etapách. První bylo dětské hřiště, kde se kladl důraz na trvanlivost prvků, a hlavně využitelnost místními obyvateli, kteří ve svém okolí obdobné dětské hřiště neměli. V návaznosti na tom, jsme asi po dvou letech ve spolupráci s MASkou doplnili i velkou workoutovou sestavu WS-030RD. Výběr této sestavy nebyla náhoda. Stejnou již totiž v Dubí mají na jednom ze sídlišť. A právě díky zkušenosti, a hlavně spokojenosti s kvalitou materiálů a provedením, se místní zastupitelé rozhodli stejnou workout sestavu umístit právě i u komunitního centra do blízkosti dětského hřiště.

Dubí na mapě najdete v Krušných horách, kde jsem realizoval desítky hřišť. V celé oblasti Krušnohorska si troufám tvrdit, že převážná většina hřišť je právě od Bonity, na což jsem velmi hrdý!

Moje nejlepší hřiště jsou různá a mnohdy vycházejí z finančních možností daného zákazníka, ale nejlepší hřiště jsou taková, kdy mě osloví zákazník na základě toho, že se mu líbí hřiště v mé jiné lokalitě a má se mnou ten daný doporučitel kladné zkušenosti.